• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

PROBELEMY Z FORUM/foty

Reakcji
0
mam problem zdjecia mi sie nie wyswietlaja :/ musze jakos sposobem to ronic zeby zadzialalo:/ jak jest post ze zdeciami wchodze w niego i zeby zoibaczyc zdjecia musze jakas odopowiedz dodac potem mi sie wyswietlaja. CO MAM ROBIC

ps. po dodaniu odpowiedzi zmienia mi sie adres z akustyka.tk na http://diyaudio.pl/forum

ponadto za kazym razem kiedy wysle jakas odp. wyswietla sie brak strony

to sciągaasz co jescze?? jak sie nie wyswietli strona daj odswiez, i otwieraj stronki nowe prawym myszy i otwurz w nowym oknie zaoszczedezi ci to klopotów

heh co do problemow z forum to mi sie co 2 post po kliknieciu wyslij pojawia komunikat "nie mozna odpalic strony..." tylko ze jak wchodze z powrotem na forum to moj post jest ;]
ps. budzik chyba mial tez cos takiego

Sa dwie mozliwosci:
1. zbyt obciazony serwer na ktorym jest forum
2. malo efektywny kod forum (PHP)

P.S. wszystko o czym piszecie zdarza sie u mnie bardzo czesto (oprocz niewyswietlajacych sie zdjec), szczegolnie gdy jest zalogowanych 10 i wiecej uzytkownikow forum, wiec najprawdopodobniej chodzi tu o nr 2...

Heh... u Mnie ostatnio nowa przypadłość. W chwili kiedy po napisaniu posta wskaże załacznik wpisze jego opis i klikam wstaw załącznik to przeglądaka się zamyka ...fajnie ;) + wymienione problemy wyżej, ale fotki się otwierają

Powrót