• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Problem z GDN 20/60/3

Reakcji
0
Witam mam dwa gdn 20/60/3 i z jednym jest poblem głosnik jak gra to dziwnie puka i da sie go zatrzymac reka podczas grania. Jak jest wyłaczony i porusza sie membrana to cos ociera i słychac jakis puk. Posze o pomoc co to jest i czy da sie to naprawic i jakim kosztem A tak ze czy ten głośnik nadaje sie do suba.

Może cewka trze o kanał?

Suba zrobić zrobisz, ale czy to będzie fajnie grało .. myślę, że tak ;)

Czytałem projekt tego suba i mi sie podoba. Tylko teraz jest problem z tym jednym gdn :sad:
A mam jeszcze pytanie co lepiej zagra ten suba na dwóch gdn czy stx 27 150. A i jaki naped do tego zastosowac. I czy by ktos tki gotowy naped dla mnie zobił np Irek

nieznam tego tonsila ale bym zdecydowanie wolal suba na tonsilu niz na tym STXie. tonsil moze nie schodzic tak nisko ale powinien byc bardziej zroznicowany...

tez mysle ze Tonsil bedzie lepszy ale najpierw musze sie dowiedziec jak go naprawic i czy sie da go naprawic

To co doradzacie kupic nowego gdn czy stx bo cany sa pawie takie same. A i jaki naped do tych subow by był potrzebny i czy ktos mi zrobi cały taki kompletny np irek i jaka jest tego cena

Powrót