• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

problem z [url]http://diyaudio.pl[/url]

Reakcji
0
Witam

Mam taki problem: obrazki na stronie nie ładują się (np: z schematem filtru aktywnego).
To jest wina serwisu???

Mam nadzieję, że w dobrym miejscu pytam.

Pozdrawiam

hmmm dziwne. Jesteś zalogowany... wszystko w porządku... A przez co łączysz się z netem? Masz Neostrade czy radiówke czy co?

Mi się tak porobiłe kiedyś, że za każdym razem musiałem się logować, a zauważyłem to dopiero jak chciałem coś napisać, lub właśnie niby ktoś wstawił obrazek a ja go nie widziałem.

Walnij sobie FireFoxa i zobacz czy coś się zmieni.

Firefox to Mozilla

Nic nie dało zainstalowanie tej przeglądarki.

Może ktoś kliknie w link podany wcześniej i mi powie czy obrazki się wyświetlają

Pozdrawiam

Mozilla to Mozilla, a Firefox to 'odłam' Mozilli.

U mnie działają. Nadal nie napisałeś skąd masz łącze. Tylko na tej stronie występują problemy? Może jakimś cudem masz zablokowane wyświetlanie obrazków z adresu diyaudio.pl?

esh0:
W takim razie coś jest u mnie nie tak.
Łącze:kabel (osiedlówka)
Tylko z tą stroną mam problemy.

zajaranyy:
Też tak czasami uważam :)

Dodam, że nie mogę połączyć się z serwerem 82.96.97.36 gdzie znajdują się obrazki

Mi też nie działają obrazki :). Tak btw mogłby ktoś usunąc pliki tymczasowe a dopiero potem spraedzić czy mu sie wczytują obrazki bo tak to obrazki idą z folderu plikow tymczasowych.

Strona, której szukasz, jest w tej chwili niedostępna. Witryna sieci Web może mieć problemy techniczne lub może być potrzebna zmiana ustawień przeglądarki

Czyszczenie plików tymczasowych nic nie da - jestem pierwszy raz na tej stronie od kilku miesięcy (plik tymczasowe kasuje często).

Ja również mam czasami podobn problem i też nie wiem od czego to zależy. Na przykład teraz wszystko mi się dobrze wyświetla, i strona głowna itd. Czasami jednak jest tak jak np. w temacie "Ewa Sonnet lepsza od Mandaryny..." na pierwszej stronie ostatni post napisał Maxdila. Umieścił tam 2 obrazki. Pierwszy mi się za diabła nie załaduje a 2 wyświetla się zawsze. no i o co to chodzi?

michalkl, Pisałem o czyszczeniu plikow tymczasowych nie po to by CI to pomogło tylko żeby inni sprawdzili czy po wyczyszczeniu nadal bedą sie wyswietlać obrazki.

Powrót