• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

problemy na starcie z głośnikiem gdn30/150/4

Reakcji
0
niedawno kupiłem za grosze tonsila gdn30/150/4.chcem go zabudować z tym że nie wiem w jaką skrzynię go zamontować.szukałem parametrów na stronie tonsila i innych i nie znalazłem takiego.
wiecie coś na ten temat?

czy to jest na pewno tonsil a mzoe to jest stx?

www.stx.pl
jak znajdziesz go na tej stronie to pamietaj tylko ze nie ma to nic wspolnego z tonsilem ;)

proponuje obudowe około 50-60litrów zamkniętą przy odpowiedniej korekcji zagra napewno fajnie :). o ile to stx. bo z tego co pamiętam to tonsil niemiał takich wooferów.

to tonsil

to tonsil

LUKASZ napisał:
czy to jest na pewno tonsil a mzoe to jest stx?

www.stx.pl
jak znajdziesz go na tej stronie to pamietaj tylko ze nie ma to nic wspolnego z tonsilem ;)

to na pewno tonsil bo kosz i magnes ma identyczny jak każdy 12' tonsil.

Ja tam na stronie tonsila znalazlem najwiekszy 30/80/x a w bassbox'ie najwiekszy tonsila mil 100W wiec to na pewno bedzie stx... to ze kosz itd. ma taki sam jak tonsil(?) to nic nie znaczy... Napisz jak dokladnie wyglada - szczegolnie membrana - albo daj fotke... Zawsze to ulatwi identyfikacje...

Powrót