Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
na zintegrowanej trudno jest to ustawic ale da sie i powinno wygladac dobrze ale z mniejszym wzmocnieniempiku16 napisał:A to ty pracujesz na zintegrowanej???,
dulin7 napisał:ale mam na obu kanalach ten sygnal dopiero po ok 8-10ms czy to tak moze byc??
TYo znaczy lezal sobie na biurku dociskany reka za magnes,Pawel S. napisał:co do wykresu... dobrze go zamocowales?? czy byl luzem??
Tak to wiem ze trzeba podac pow. miembrany ale tu tez mam problem bo skad mam wziac pow membrany dla konkretnego glosnika?? Czy po prostu sie uogolnia ze np 8" to pow. ok 220cm^2 ??Pawel S. napisał:parametry podajesz te ktore juz nacz. np powierzchnie membrany, x-max itp
O to milo wiedzeic a wiec skad mam wziac ta pow membrany??takero napisał:SD to powierzchnia tłoka, a nie membrany - o tym trzeba pamiętać.
czyli membrana + kopolka + czesc zawieszenia??takero napisał:SD to powierzchnia tłoka, a nie membrany - o tym trzeba pamiętać.
Tzz kola??takero napisał:tzn nie liczysz powierzchnie samej membrany, tylko jej rzutu na płaszczyznę.
tak to można ująć ;]dulin7 napisał:Tzz kola??
Tak to mozna ujac czy tak jest prosze o bardziej szczególowa odpowiedz :razz:takero napisał:tak to można ująć ;]
Pokaze ale dopiero jutro bo dzisiaj sobie przerwe zrobilem w walce z dziadem jednym :wink:piku16 napisał:Pokaz co ci za wykres wyszedł
Najprościej będzie jeśli wytłumacze to w taki sposób:dulin7 napisał:Tak to mozna ujac czy tak jest prosze o bardziej szczególowa odpowiedz :razz: