• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Projektowanie urządzeń elektroakustycznych w ujęciu praktycznym

Reakcji
23
Szanowni Państwo.

Zapraszam do zapoznania się z treścią mojego najnowszego wykładu pt. "Projektowanie urządzeń elektroakustycznych w ujęciu praktycznym" wygłoszonego dnia 16.01.2024 r. w Katedrze Akustyki Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu:

Z poważaniem

Tomasz Łysek

Ostatnia edycja:
Teraz moje podejrzenia się sprawdziły. Wszystko wybaczę co wcześniej przeczytałem - trzeba zastosować wobec człowieka taryfę ulgową.

Obejrzałem film i wytłumaczyłem sobie jałowe dyskusje prowadzone tu na forum w wątkach założonych prze KRASUL-a. Mam już odpowiedź dlaczego te rozmowy wyglądały tak, a nie inaczej. Ot napisałem co wiedziałem.
Pozdrawiam ;)

Dalej nie wiemy o co ci chodzi. Jałowe ze względu na miałkie wypowiedzi autora, Krasula, czy dyskutantów?

Powrót