• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Promocja No Limits w Neti - problem

ale już do komputera dochodzi tylko 2mb/s (komputer taką prędkość odbiera), i ten pan powiedział mi że wina leży po stronie mojego komputera. nie potrafił mi powiedzieć czy to wina karty sieciowej czy czegoś innego, ale obstawiał programy antywirusowe, lub system operacyjny.

A ja obstawiam, że to są jakieś bujdy tego pana.

raczej nie, bo logując się do karty technicznej netiaspota, można odczytać wszystkie parametry i tam prędkość podana jest 7,65Kb/s

Ten pan jest strasznym kłamcą. Niech podłączy swojego lapka i udowodni. Nie daj sobie wmówić uszkodzenia swojego kompa.

zgadzam się z przedmówcą
miałem bezprzewodówkę orange i więcej tego syfu nie tknę, na edge google.pl potrafił się ładować nawet 5 minut...

Też miałem na początku neta radiowego i już to przerabiałem. Orange, jak i teraźniejsza Netia, po kablu oczywiście.

Nie na temat...
Wczoraj miałem okazję przetestować zgłoszenie awarii w dialogu bo nie działał ani net ani tv. Zadzwoniłem na infolinie, zgłosiłem awarię, po typowych pytaniach czy resetowałem modem, dekoder tv itd, pan przyjął zgłoszenie awarii, poprosił o nr tel do kontaktu (nie mam stacjonarnego) i powiedział, że problem zostanie rozwiązany najpóźnej w 12h.

Po 5 min net powrócił, chwilę po tym zadzwonił technik z informacja ze powinno mi już działać a kilka minut po nim dostałem smsa z dialogu, że problem został rozwiązany :blink: . Gości z netii chyba powinni wysyłać tam na praktyki.

Powrót