Zaczelo sie od tego, iz moj sasiad poprosil mnie o polecenie mu jakis sensownych i niedrogich stosunkowo monitorow. Pomyslalem sobie - czemu nie
moge mu zlozyc i sobie za 1 zamachem. Projektem pomeczylem znajomego (ktory juz trzecie dziesieciolecie siedzi w branzy audio, pozwole mu zachowac anonimowosc
). Zastosowane przetworniki:
Visaton BG 20
Visaton TW 6 NG
Obudowy - zamkniete, sklejka + OSB(wewnatrz) : 20 l. Zwrotnica - zmodyfikowany (nie przeze mnie) projekt Klang Und Ton'a.
Zdjecia humorystycznej jakosci wykonywalem stara nokia, nie posiadam aparatu cyfrowego
.
Doswiadczenia w stolarce nie mam zadnego, postanowilem wykonac je dosyc prosto, wyciecie otworow (wyfrezowanie) pozostawilem stolarzowi.
Zwrotnica wyglada nastepujaco (podgladowo):
Jak skoncze, zdam relacje, zamieszcze lepszej jakosci zdjecia i zaprosze na odsluch + piwko
To taki projekt poboczny, gdyz pracuje nad czyms znacznie wyzszych lotow.

Visaton BG 20
Visaton TW 6 NG
Obudowy - zamkniete, sklejka + OSB(wewnatrz) : 20 l. Zwrotnica - zmodyfikowany (nie przeze mnie) projekt Klang Und Ton'a.
Zdjecia humorystycznej jakosci wykonywalem stara nokia, nie posiadam aparatu cyfrowego

Doswiadczenia w stolarce nie mam zadnego, postanowilem wykonac je dosyc prosto, wyciecie otworow (wyfrezowanie) pozostawilem stolarzowi.

Zwrotnica wyglada nastepujaco (podgladowo):

Jak skoncze, zdam relacje, zamieszcze lepszej jakosci zdjecia i zaprosze na odsluch + piwko

To taki projekt poboczny, gdyz pracuje nad czyms znacznie wyzszych lotow.