• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

proszę o pomoc w dobraniu odpowiednich przetwoników

Reakcji
0
Witam jestem nowym uzytkownikiem i zabardzo sie na tym nie znam ale che se złorzyc 2 kolumny do 250zł na sam sprzet co wy na to prosze o solidne propozycje !!

:):):(:(

Hmm... najpierw to zapraszam na stronę główną do przeczytania 2 razy wszystkich artukułów abyś liznął teorię... a następnie napisz czego oczekujesz za te 250 zł i gdzie to ma grać ??? I wogule ... nie mam siły już ciągle tego w kułko powtarzać ... ehh

PozdroO

250 na sztuke czy na obie?? jesli na sztuke to moze ws170s visaton i vifa d20td-05-06...

To maja byc 2 Kolumny do pokoju 5 na 6 o mocy 100wat na 1 mam do tego wzmacniacz 2X80 uinitre i che te kolumn do suchanie muzy PC i ogladania Filmów PC

czyli nie ma co sie pchac w visatony i vife;
moja propozycjas
Podłogóewki 2x17 ss 4 ohm stx + arv 104 zwrotka (tłumik -6dB na arv) www.janbo.com.pl

monitory
17stx ss + arv 104

lub GDN-18-120-6-SW +arv 104

zmiescisz sie w kasie :P

Powrót