• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Protel 99se

Reakcji
0
Jak radzicie sobie z 30-to dniowym ograniczeniem wersji trial???
Mały dysk i reinstalka systemu już mnie drażni :/, chcę jeszcze przeglądnąć rejestr przed ponowną instalają Protela na dziewiczym dysku a po upływie 30 dni usunąć wszystkie wprowadzone przez niego zmiany i zainstalować Protel od nowa bez konieczności reinstalki systemu. Ma to sens i czy zadziała???
Ewentualnie czekam na sugestie jak wy rozwiązujecie ten problem /cracki ???/
pozdro

Kompletne czyszczenie systemu przy deinstalacji programu umożliwia między innymi darmowa wersja Ashampoo Uninstaller 2000. Trochę uciążliwy, ale skuteczniejszy od CleanSweepa.
Słyszałem jednak, że nie należy go używać z Windows XP. Sam nie sprawdzałem, powtarzam zasłyszane.
Jeżeli chodzi o cracki, to cóż, nie jest to całkiem legalne, więc nie oczekuj, że ktoś Ci otwarcie pomoże.
Ale jednak... szukajcie a znajdzeicie ... http://www.google.pl dla przykładu.

ALT

Zassij Protela DXP z netu, najlepiej eMule'm, albo sciagnij EAGLE'a i poszukaj w necie pliku licencji do niego - naprawde warto...

Powrót