• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Przedwzmacniacz na TDA7439

Reakcji
0
Witam
Buduje sobie przedwzmacniacz z bluetooth,radiem i zegarkiem oraz pilotem ale nie mogę sobie dobrze zaprojektować PCB oraz układu wzmocnienia do TEA5767 opartego o TL072 czy ktoś z was może mi pomoc zaprojektować płytkę i poprawić schemat?To już moja piąta wersja płytki i powoli mam już dość tego projektu dlatego pisze tu na forum o pomoc dodane pliki są moja ostatnią wersją schematu i PCB jeśli ktoś z was by mógł mi poprawić i przerobić PCB to bardzo bym był wdzięczny.

Dodaje pliki w Eagle

Pokaż załącznik 4check.rar

Bardzo proszę o pomoc

na początek ta ścieżka GND która idzie górą i do złącza po prawej puść ją dołem. Takie pętle to nic dobrego, masa najlepiej żeby była jak najbardziej zwarta, ta gwiazdka którą zrobiłeś ok ale zasilanie 230v tak blisko siebie i jeszcze wyjście na wzmacniacz...
zobacz jak Irek odseparował ac od reszty
http://www.fratu.pl/irek/files/subwofer7294_v11.pdf

Powrót