Tasior nie ma basu
Głosnik znakomity na średnicy ale bas ma lipny.
Tasior super basik i miekki ma SPH 165 KEP

Tasior super basik i miekki ma SPH 165 KEP
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a nomdj_zibi napisał:super basik i miekki ma SPH 165 KEP
Sądzisz, że porównywalny z Usherem 8945-P?dj_zibi napisał:super basik i miekki ma SPH 165 KEP
http://www.tymphany.com/datasheet/printview.php?id=2takero napisał:a może HDS + jakaś kopulka dobra ;]
Gdyby mój samochód jeszcze tyle palił, żeby dojechać za 150 zł na mazowsze i spowrotem, to by było świetniePawel S. napisał:zainwestuj 100-150zl na podroze
a ja pomyslalem o PKP :roll:zboj87 napisał:Gdyby mój samochód jeszcze tyle palił
Jak już to Intercity... No i wolny weekend z obu stron, bo nie dostanę urlopu teraz.Pawel S. napisał:a ja pomyslalem o PKP
A co jeszcze trzeba dostroić, zeby dobrze brzmiało?Yoshi_80 napisał:faza, filtracja etc
A moze "szelesty i cykania" to obnażenie niedoskonałości nagrań lub "klocków"? :wink:Yoshi_80 napisał:Nie nazwałbym XT25 przyjaznym i ciepłym tweeterem...dość narzucajace sie szelesty i cykania na najwyższych tonach, coś w stylu wysokich czestotliwosci an sterydach, zupełnie przesadzonych i niepotrzebnych.
zboj87 napisał:Yoshi_80 napisał/a:
faza, filtracja etc
A co jeszcze trzeba dostroić, zeby dobrze brzmiało?