Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I to sa rzeczy jakie nas interesuja
Przewod miedziany i dobrej konstrukcji i jakosc izolacji
A nie jakies brednie o zmianie brzmienia
a do fx 300 warto dać droższy kabel niż 6-8 pln?
Brednie to to nie są, ja już się o tym przekonałem
Kwestia tylko tego, czy opłaca się do danych głośników dawać droższy kabel niż standardowy 6-8zł na metr.
A ja sie tu nie zgodze z ta cena
Dobre kable potrafia nieco wiecej kosztowac
http://sklep.fusic.pl/chord-carnival-silverscreens-2x2m-autoryzowany-dealer.html
zarówno na hi-endowych, jak i na budżetowych systemach pokazały, że ekranowane kable głośnikowe tworzą ekstremalnie spójne brzmienie niezależnie od systemu, do którego zostały podłączone. ekranowanie w Carnival SilverScreen redukuje interferencje, obniża poziom szumów i polepsza właściwości systemów budżetowych z którymi współpracuje
Całość zaś jest ekranowana podwójnym foliowym ekranem, każdy z 45% pokryciem, co zapewnia wysoki poziom efektywności ekranowania. Zewnętrzna powłoka jest zbudowana z półprzezroczystego materiału PVC, który wybrany został ze względu na wytrzymałość mechaniczną i niebywałe właściwości dielektryczne.