• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pytanie do moderatorów...

Reakcji
1
Czemu mam 197 postów, a miałem 201?? Ktoś je kasuje czy może są jakieś problemy z forum??

pewnie odpowiadałeś na posty któe miały ustawiony czas aktywności. A w sumie co to są 4 posty...
pozdrawiam

tyAdam_85 to musisz byc szczesliwym czlowiekiem:P ludzie korwasiezabijaja, nie maja co jesc, rozboje, gwalty tragedie, smierci, trzesienia ziemi.... a ty taki problem:P heheh
pozdrawiam serdecznie.. :)

Hehe, tak tylko pytam;-) Z czystej ciekawości, nie mam do nikogo pretensji:-)! Już chyba wszystko jasne, dzięks:D Pozdrawiam

dziennie usiowane jest kilka postow jest mozliwe ze akurat jakies twoje zostaly wywalone

Jezeli sa powody do usuniecia tematu, nie na chybil trafil. Niestety gro ludzi pisze bez zastanowienia i czasami bywaja dwa niemalze identyczne tematy obok siebie, jeden trzeba usunac dla wiekszej czytelnosci. Jak forum sie rozrosnie to potem nie bedzie mozna nic znalezc.
Pozdro
Dexter

Powrót