• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pytanie o FLAC

marusmk aby zasysać z tej strony trzeba miec konto ktore jest płatne przy aktywacji...

Wrzuci ktos to na inny serwer, bo cos mi sie utorrent odpalic nie chce:/

Ściągnąłem - nie ma tego utworu. Reszta albumu mało ciekawa. :(

rzeczywiscie niema... sprawdzilem pliki ktore sie sciagaja z tego torrenta... wałek :D
no wiec poszukiwan ciąg dalszy.. ktokolwiek widział, ktokolwiek słyszał.. ;d

MP3 to nie problem. Na torrencie też są w 320kB. Niestety nawet przy takim bitrate leci dynamika i cięte są wysokie tony.

wiem ale jedno mp3 różne jest od innego mp3 i flac nie równy flackowi. Już nie raz przekonałem się jak różnej jakości może być muzyka niby w tej samej kompresji. Pewnie jest tam jakaś różnica, ale to mp3 jest w naprawdę dobrej jakości.

nawet oryginalna plyta moze byc tak skopana ze konwersja jej do mp3 nic lub niewiele zmieni :lol:

obaj Panowie macie rację. Bardzo dobrym przykładem jest ostatni album Metallica(i) - ofiara Loudness War speców od masteringu :(. Miałem ochotę płytkę oddać do sklepu, ale skoro to prezent od żony.. ;)

[ Dodano: 2008-12-02, 18:38 ]
http://www.mininova.org/search/Candy+Dulfer/seeds

tutaj znajdziecie i dyskografię i album The Best Of (tylko w mp3)

udostępnianie w Polsce jest karalne, ściąganie już nie :twisted:

Powrót