• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pytanie o glosniki

• Autor wątku Autor wątku Neoan
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Neoan, odpuść sobie budowanie czegokolwiek (chyba ze z klocków).
Pytania jakie zadajesz wskzauja na to ze jeszcze wielu rzeczy musisz sie dowiedzieć/ nauczyć zamin zaczniesz budować cokolwiek.
Pozdrawiam

A jak sie mam nauczyc ?? najlepszym sposobem jest chyba zadawanie pytan ( tak mi sie wydaje ) czytam wszystkie mozliwe artykuly w necie na ten temat , a i tak narazie niczego nie zamirzalem robic bo wiem ze moja wiedza jest znikoma.

Neoan, I dobrze że pytasz.
Czasami jednak odpowiedzi leża bliżej niz przypuszczasz.
Odpowiedz na pytanie "... Wiecie do czego sluzy wejscie AUX RCA L / P w wiezach??" znajdziesz w instrukcji obsługi wieży.
Poza tym osobiśćie uważam żę jest niezbędne minimum wiedzy jakie nalezy posiadać zeby nie wyjśc na "niemądrego". Takim minimum to na przykład odpowiedz na zadane przez Ciebie pytanie. Osobiście najpierw sięgnął bym do instrukcji niż zadawał takie pytania tutaj.
Ale w żadnym przypadku nie mam zamiaru zniechęcać Ciebie od zadawania pytań - po to jest forum. Chodzi o to żebyś znacznie częsciej starał sie potrzebną wiedzę zdobywac sam.

Powrót