• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pytanie o gotowe stereo poza DIY....

Reakcji
0
Panowie.... Co polecicie ze sklepowych półek na dobre stereo za 4500zł ...?? W skład ma wchodzić jakiś amplituner stereo na czasie i oczywiście kolumny...

oj naprawde ciezko bedzie dobrac cos dobrego (nowego) mimo takiego budzetu :|
a czemu nie DIY?? (kolumny)

kurde az sie prosi o jakies DIY;]

ale mzoe jakeisz szczegoly, jakie pomieszczenie, jaka muzyka, ile drog itp?

Jeśli nie chcesz robić to u kogoś zamów...
W tej cenie to przeciętny wzmak i monitorki STXa vel NEXTONa :D

sprzet nie dla mnie. za ten kasior mozna by hx2 (strasznie mi sie podoba) z akustyka zlozyc i jakiego fajnego starszego wzaka... no trudno. cos poszukam jeszcze.

Pawel S. napisał:
MormoN, a nie proponowales DIY? czy ta osoba niema czasu/mozliwosci??

No to bylo na pierwszym miejscu ale nie ma czasu i klient strasznie wymagajcy... szcegolnie w estetyce wykonania... czego osiagniecie w domu wymaga sporego zaangazowania. chociaz budy moglbym ogarnac na stolarni brata ale tyz mi sie nie chce i nie mam czasu :-)

Jeśli wymagający to zdecydowanie lepiej to zrobić w domu niż kupić - w mało których fabrycznych kolumnach za tą kasę będziesz miał fornir...

Co mu powiem... że ja nie znam się na składakach sklepowych... bo taka prawda. W marketach nie słucham nigdy sprzętu bo dla mnie to zawsze tam brzmi tak samo (bez popadania w skrajności). Poza tym akustykę w domu do marketa porównywać to masakra :-) No i jeśli chodzi o wyższo-pułkowe audio moja opinia to opinia zebrana na forum od bardziej doświadczonych użytkowników...

No to nie głupia propozycja... przekaże zainteresowanemu. klient wypatrzył sobie jakieś jbl i infinity (nie pamiętam modeli).... ponoć ma wybrać między tymi dwiema.... nie ma co ukrywać że kierował się raczej stroną wizualną... :-) Jak już zakupi wybiorę się na odsłuch :-)

Powrót