• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Radio Sony GT200 - kasuje się pamięć

Reakcji
0
Witam, mam problem z nowym radiem Sony GT 200. Zasilanie podpięte jest pod kluczyk stacyjki. Po ustawieniu i zakodowaniu stacji i innych ustawień wszystko działa do momentu wyjęcia klucza. Po ponownym włożeniu wszystkie ustawienia się resetują. Czemu tak się dzieje?

Masz zle podpiety prad Przy iso masz kilkanascie kabli 2 masz od zasilania I tak czerwony podlanczsz do stacyjki a zolty podpinasz pod staly plus (jest to kabel memory a wiec podtrzymanie pamieci) Podlaczysz tak jak Ci napisalem i wszystko bedzi ok!! Pozdro

ja w kazdej instalacji podlaczam wszystkie 3 plusy jak juz :) wiele radii ma 3 plusy stacyjka, od aku , i swiatla... najlepiej wszystkie podlaczyc pod aku wtedy nie musisz zostawiac kluczyka w stacyjce... ja mam nawyk wyciagania kluczyka wiec wyjmuje kluczyk ide do sklepu a kumple moga siedziec w autku i slchac muzy :)

Powrót