• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

RE Audio REX-12D4

Reakcji
0
witam jak w temacie miał ktos doczynienia z tym subem bo wkoncu to RE audio a cena przystepna :smile: pozdro i dzieki za odp :smile:

[ Dodano: 2010-02-10, 10:43 ]
chyba nikt nie miał wiec nie pozostaje mi nic innego jak go zamówic i wypróbowac :grin:

Rex to następca serii RE. Najniższa półka, ale za tę cenę to dobre suby, który nie płaczą jak dostaną więcej RMS niż mają. Starsza seria w closed się marnowała, w br schodziła niżej a traciła na prawdę niewiele na szybkości.

dzieki "cursor" za odp co do REX bardziej mi sie podoba w zamknietej w B\R wiadomo głosniej i schodzi troszke nizej kwestia zastosowania do jakiej nutki ma słuzyc jak dla mnie to na szybszym bicie muli go :sad: zamówiłem w ciemno 4 sztuki i powiem, ze nie załuje jestem juz po pierwszych testach i wiadomo dostał na kazda cewke 300rms i nic sie niedzało wiadomo było czuc ale to nowy głosnik wiec sie wygrzewał smiało moge polecic tego suba innym w tej cenie jest to naprawde bardzo dobry przetwornik :smile:

Powrót