• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

re audio srx na t-line??

Reakcji
0
witam:)
mam pytanie do fachowcow od t-line. Czy nadaja sie do tego glosniki re audio srx 10" mam takie 2 szt i chcialbym poprobowac z t-line.
W car audio jestem dosc biegly ale wiem ze w kwestii audio domowego to juz inna bajka
z gory dzieki za odp:)
pozdro

Jak jest niski fs i duzy mms to i efektywnosc bedzie niska. Trzeba po prostu solidny piec i bedzie gadac.

ale czy do tego trzeba dawac jakas zwrotke? czy moge to podlaczyc bezposrednio do karty muzycznej z kompa pod wejscie na sub?

- - - - - aktualizacja - - - - -

juz probowalem tozrobic na szczelinie ale rezultat lipa

- - - - - aktualizacja - - - - -

powiedz mi jeszcze jedna rzecz czy uzyc dwoch przetwornikow w jednej obudowie czy tlke zrobic osobno?

pytam bo chce zaczac od podstaw a nie nie wiem czy ktos probowal zmiescic 2 x 10" bo pewnie to bedzie oscylowac z mega litrazem zgadza sie? wiec analogicznie rzecz biorac lepiej zrobic dwie osbno wtedy bedzie lepiej do upchniecia w pokoju

no bo w kwestii audio do domu jestem laikiem ale chce to zmienic i z doswiadczenia wiem ze kasek deski czasem cuda robi stad te pytania podstawowe

Powrót