• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Różnica między JBL GT3, 4, 5-12

Reakcji
0
Witam. Czy ktoś może miał możliwośc prównać na żywo kolejne 3 serie JBL GT (chodzi o GT3-12, GT4-12, GT5-12)? W zasadzie różnia się wyglądem i mocą, ale czy jest aż taka różnica w brzmieniu? Na allegro starsze modele używane kosztują tylko nieiwiele mniej od nowego nieużywanego. Ewentualnie czy możecie polecić jakieś inne używane lub nowe 12" w cenie do ok. 220zł do obudowy zamkniętej i do wzmaka teoretycznie 500W RMS (Peiying 2H30R mam zamiar nabyć)? Dzięki.

zadobu

Kolega w astrze pod tym wzmacniaczem ma podłaczonego PIONEER TS-W308D4 w obudowie bass reflex skrzynia szczelinowa. Szczerze bardziej mi się podobało niż zestawienie Lanzara max 12 + carpower HPB-604. Ale to mój odsłuch. A głośniczek kupił za 200 zl używany. pozdrawiam

Powrót