• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Rysunek na plastyke :D pomoze ktos? :P

Reakcji
0
Witam...

Otóż sprawa jest taka .. troche glupia..
osobiscie jestem kompletnym przeciwienstwem artysty :D rysowac - poprostu nei umiem

a na plastyce mam temat "twój wymarzony pokój - perspektywa" tzn.. ze mam narysowac jakis pokój w 3d

moglby mi ktos narysowac cos takiego? mniej wiecej na takim tle jak nizej [ mozna zmienic.. taki mialem przyklad :D]

na forum jest kilka osob, którym zajelo by to pewnie kilka minut.. a ja sam tego poprostu nie umiem narysowac.. a moj nauczyciel jest tak glupi, ze jego to nei interesuje [ juz rozmawialem ;/ ]

musze narysowac to na formacie A3 .. ale jezeli ktos narysuje mi szkic chociazby w paincie to bede BAAAARDZO wdzieczny - poprostu sobie powieksze i wydrukuje i przerysuje - z tym sobie chyba poradze :P

jedyne co potrafie narysowac to sciany:
pokoj.GIF

A w jaki sposób zrobiłes ściany ?

Tak samo postępujesz z reszta pokoju:

Załączniki

• 3d.gif
    3d.gif
    5.7 KB · Wyświetleń: 0
Szydełkować?
Bez sensu.
To jak w takim razie idzie ci pisanie - przecież to forma rysunku.
Niek tutaj chyba nie mówi o malowaniu pejzarzy tylko o kilku kreskach.
Nie kumam w czy problem...
... ale wszystkich jak zwykle podrawiam :-)

Powrót