• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Sa jakies tansze glosniki w holandii ??

Reakcji
0
wybieram sie do Holandii za pare dni na pare tygodni, powiedzcie panowie czy mozna dorwac tam gdzies oplacalnie jakies glosniki z wyzszych półek ??

wiem ze kiedys tutaj robil ktos masowe zamowienia na peerlessy, vify, scany bo byly dosc troche tansze

no tak sie sklada ze to znalazlem akurat ale niech mi jeszcze ktos powie gdzie tu jakas oferta jest jak sie tam zamawia?? tylko mailowo ?? moze sa inne jakies strony tez?

MoJojojo napisał:
wiem ze kiedys tutaj robil ktos masowe zamowienia na peerlessy, vify, scany bo byly dosc troche tansze
Tyle że wtedy dochodziły przesyłki itp itd, a jeśli pojedziesz tam sam to różnice w cenach są naprawde niemałe.

ja tez tak kiedyś probowałem zamówić części z odbiorem osobistym, jednak dostałem odpowiedz z audiocomponents że takiej formy zamowienia nie ma
jedyna opcja to wysyłka na terenie holandi w cenie 10euro

Powrót