• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

sb live! & stery kxproject- problem

Reakcji
0
podczas instalacji występuje jakiś krytyczny błąd który powoduje restart kompa i przy ładowaniu systemu instaluje na nowo defaultowe sterowniki dla mojej 5.1....spotkaliscie sie z czymś takim?

XP Pro

XP Pro

wiem ze byly jakieś problemy we wczesniejszych wersjach z obsługa procesora z HT a taki mam w tej chwili, no ale niby to porawiono w najnowszej wersji...moze moznaby cos wywnioskowac z minidump'a, ale nie potrafie tego za bardzo interpretować

ja te stery kiedys instalowalem, ale skonczylo sie na tym, ze je wywalilem... moze ja nie potrafie ich skonfigurowac, bo wszyscy wypowiadali sie w samych superlatywach na temat tych sterownikow.. ale dla mnie jakos te orginalne EAX sa jakies prostsze, stabilniejsze, a i dzwiek mi sie bardziej podoba...

ale moge sie mylic.. :)

Powrót