• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Shoutbox na forum?

cudny90

DIYaudio.pl logo creator
Reakcji
1
Witam, jak wiecie jestem świeżym użytkownikiem tego forum i mam takie pytanie/propozycje, a właściwie dwie ;)

Pierwsza, to dlaczego na forum nie ma shoutboxa?

Moim zdaniem takie rzeczy się przydają, jak ktoś ma malutki problem, nie zakłada nowego tematu, tylko piszę na shoutboxie :) Myślę, że zmniejszyła by się ilośc tematów w koszu :D

Druga rzecz, to dlaczego nie ma avatarów? Ale to już mogę zrozumieć ;) Zbędna rzecz :)

Dla mnie "szałtbox" też jest zbędny :)

Ta właśnie odmienność daje to taki ciekawy nastrój :)

takero, dla mnie shoutbox nie jest zbędny, więc pomyliłeś się pisząc "też" ;)

W sumie na forum panuje fajny klimacik, i wszyscy doradzą, a nie odsyłają do google :)

najwieksza wlasnie zaleta tego forum jest prostota i przejzystosc...
ja bym jednak postaral sie cos zmienic na stronie glownej...

Sory, ale temat shoutboxa był już rozważany. Forum nie miało, nie ma i prawdopodobnie nie będzie miało shoutboxa. Forum od początku ma swój "styl" i jego się ciągle staramy trzymać.

Aha, bo już widzę głosy, że coś by się przydało zrobić. W takim razie zróbcie coś konkretnego, wyślijcie to do administratora i cierpliwie czekajcie.

I proszę się tutaj zbędnie nie rozpisywać ;)

I właśnie dlatego temat ten jutro zamknę, bo niestety większości osób najlepiej wychodzi tylko pisanie. Proszę tego nie odebrać jako atak na kogokolwiek, to tylko taka smutna prawda i statystyka ;)

Jeśli ktoś ma coś wartościowego (podkreślam _wartościowego_) do dodania w temacie, to śmiało.

Powrót