• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Skad flac'i

Reakcji
0
A wiec skad pobieracie muzyke z tym formacie??? Poszukuje albumow Nightwish jak by co :wink: szukalem po forach z linkami do rapida ale to w wieekszosci mp3 :cry:
Pozdrawiam!!!

Chevelle nic nie ma :( a jak jest to nie ma źródeł. U mnie nawet płyt ich nie mają w mieście... może ktoś z was ma i wrzucił by obraz CD na jakiś serwer? obojętnie jaką płytę.

Wlasnie sie meczylem i udalo mi sie wyciagnac sciezke dzwiekowa z plyty DVD z koncertem EVANESCENCE :)

Jakosc wiadomo zadne mp3 :)

Utwor chyba jest w 6 kanalach lecz wlaczony u mnie na stereo brzmi naprawde swietnie jeden ulubionych kawalkow dam wam okazje posluchac :)

Evanescence-Breath_No_More.flac

ladny wokal ladna perkusja powiedzcie jak brzmi u was na kolumnach ;)))

Jak ktos chce to na pebie jest dyskografia Atb 4,3Gb we flackach. Na rapida rzucone oczywiscie wiec na neo niema problemu.

Nie wiem czy mogę, ale jak chcecie to wstawię torrenta z 500 Piosenkami w formacie FLAC z lat 50-90. Jest już wyseedowany więc nie ma problemu ze ściąganiem.

to nie lepiej na rapida ? :P
stamtąd ściągam jakieś 1.7-1.8 gigabajta na godzinę, a torrenty to się miesiącami zasysa...

takero napisał:
to nie lepiej na rapida ? :P
stamtąd ściągam jakieś 1.7-1.8 gigabajta na godzinę, a torrenty to się miesiącami zasysa...
Tez bylbym za rapidem bo mam takie same doswiadczenia z torrentami niestety...

No niestety ja tych plików nie mam na dysku, ściągam tylko wybrane. Ale jak jesteście zainteresowani to wstawiam link tutaj

Marcin i Takero

Co do torentow to zalezy wszystko od konfiguracji :) mi sie sciaga 500kb-1mb :) no i wszystko zalezy kto jakie lacze ma ;)

ja umieszczam pliki na takiej stronie zobaczcie moze lepsze od RAPIDA bo na nim nigdy nie umieszczalem

www.file4u.pl

A ja szukam teraz

DARKSEED - DIVING INTO DARKNESS

oczywiscie najlepiej w FLAC czy jakis inny lossless ;)

Odświerzam ponieważ może ktoś skożysta z informcji.
Na pebie ostatnio pojawiło się bardzo dużo teledysków w jakości HQ (prawie wszystko w formacie.vob czyli dvd). Linki są na rapidzie i już drugą noc jest happy hour czyli ściąga się szybciutko bez rzdnego czekania i rozkminiania kotów w kodach. Jakość obrazu w teledyskach wiadomo ale jakość dzwięku-bajka. Ja już nawet nieściągam żadnych badziewnych formatów-szkoda uszu :cool:

Powrót