• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Skąd kontowniki aluminiowe do PA300

Reakcji
0
takie pytanie, bo to głowny problem w tym wzmaku jesli chodzi o mnie , czy gdzieś można w necie kupić takie aluminiowe kontowniki zeby połączyc trany z radiatorem ??

pozdro

A nie da sie bezposrednio ich przykrecic do radiatora? Bo rozumiem ze chodzi o tranzystory...

Ja taki kątownik kupiłem w jakimś sklepie z różnymi kształtownikami aluminiowymi i miedzianymi. Tranzystorów z serii MJ15003/4 bezpośrednio do radiatora nie ma za bardzo jak przymocować, ale te tranzystory można podmienić na inne, jeżeli dobrze pamiętam 2SC..., które miały inną obudowę.

Mozna bezposrednio przymocowac bezproblemowo... Tylko trzeba chciec... No i bedzie to lepiej wygladalo niz katownikiem...

Powrót