• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Sklepy internetowe Audio

Reakcji
0
Tak siedze na tym allegri i szukam szukam ale widze że zamawianie wszystkich dupereli takich jak kolce, śrubby, otwory br i inne elementy używane w budowie zestawów audio a osobnych aukcji niema sensu bo za przesyłke wydjzie o wile większa cena niz za podzespoły dlatego prośba, wpisujcie jakieś adresy nawet te znane (niemam w tym kompie ulubionych heh :P ) gdzie można kupić i zamówić różne podzespoły do budowy , niechodzi mi o głosniki ale wszystko co potrzebne jak juzwymenione kolce, uchwyty jakieś śruby wkrety i takie tam ;) głownie TE sklepy interentowe z których zamawiacie bo załoze sie że wiele osób kupuje poprzez takei sklepy .

pozdro

Ja dodam firmę Polink, ostatnio kupowałem u nich części do zwrtonic i mogę ich polecić. Jako takiego sklepu internetowego nie mają i obecnie ich strona jest w rekonstrukcji, więc jak na razie trzeba maila pisać. Od niedawna sprzedają również detalicznie, ale ceny są o 30% wyższe niż dla podmiotów gospodarczych.

http://www.polink.com.pl/html/r_ofir.html

Ja zamówiłem w Akkusie głośniki Tesli.Potwierdzenie realizacji przyszlo mi 1 pazdziernika.Paczki do dnia dzisiejszego nie otrzymalem.
Komus moze tez sie to zdazylo?

Miałem kiedyś z nimi taką przygodę, że nie odpowiadali ponad tydzień. Napisałem do nich maila z przypomnieniem i w końcu się odezwali usprawiedliwiając małym zamieszaniem.

tak tylko zapytam: czy wam wcale nie przeszkadzają te "nieco" wyśróbowane ceny w akkusie? czy może drogo znaczy dobrze? bo te ceny są jakby dla tzw. audiofili, którzy jak wiadomo nie mogą kupować tanio bo by się skompromitowali "budżetowym" zakupem, a to taka hańba...
w innych sklepach ceny części elektronicznych (takich samych i podobnych) są znacznie niższe... na rezystory, kondensatory i inne podstawowe dobra... ja bym nic od nich nie kupił!! toż to ździertstwo!! nieuczciwe i niemoralne.

Jeżeli chodzi o głośniki to poledcam empire.com.pl, zamówiłem 2 sztuki, dosżły po 3 dni, przesyłka 7zł czy 5, miła pani pisała do mnie maile, kontakt bardzo dobry, polecam.

Tak p.Kasia w empire jest ok. Glosniki "doszly" w 30 godzin po zamowieniu.

grelton.mycom.pl - kupowalem u nich cewki i kondensatory po pierwsze maja tanio i solidnie szybko doszlo

Powrót