Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
hehe z rdzą poradził se proxonTylko nie opowiadaj , że zmyłeś rdzę płynem do naczyń![]()
Helmut plakal jak wyrzucal ze stodoly![]()
Jak klimatyzator, front w mieszkaniu, a dupa za oknem
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Pewnie stał w piwnicy lub garażu na tym boku przez ostatnie 10 latheheh dobre
właściwie to lewy bok trochę podżarty był![]()
515,99 euro zapłaciłem wczoraj 3 razy wyciągałem potencjometr bo źle go złożyłem po czyszczeniu i lewy kana znikł:angry: dziś czwarte podejście na spokojnie i wszytko graIle za niego zapłaciłeś? Bez obrazy ale wygląda jak wyciągniety z niemieckiego śmietnika. Ale życzę powodzenia w remoncie, taka zabawa daje dużo frajdy![]()
od strony technicznej wszytko ok muszę jeszcze przeczyścić włączniki \\\\\ mono/stereo i subsonic //// i jeszcze raz rozmontować przełącznik od phono bo chyba się jebnąłem przy składaniu:angry: ale to jutro, zaraz do roboty lecęBardzo fajny sprzęt i jeszcze lepsze takie grzebanie przy nim zwłaszcza jesienią i zimą to najlepszy sposób na nudę. Od strony technicznej jest w pełni sprawny?
dokładnieKilkanascie lat w wilgotnych warunkach robia swoje, to zwykla pomalowana blacha a nie ocynk + kilka powlok lakierniczych jak w samochodzie
no lutownicą faktycznie nie było szans cyna za szybko stygła ale ogarnąłem to pistoletem na gorące powietrze dosłownie 30 sek i gotowe:biggrin:Jeśli te terminale są niklowane to może być ciężko z ich polutowaniem. Jak usuniesz gwint a pod spodem będzie stal to też nie da się łatwo polutować.