• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Sound Craft Estradowiec 15 cali...

Reakcji
0
Witam. Mam takie "cudo" jedno jak tutaj widzimy: http://allegro.pl/item126351255_profesjonalne_glosniki_15cali_sound_craft.html
Głośnik zdobyczny :D Był "uszkodzony" - się drucik od cewki odlutował jeden :P Toteż chwilowo nie ma kopułki przeciwpyłowej :D Przylutowałem i hula... nadpalony nie jest.

No i tu się pojawia pytanie: co z nim zrobić ? :D Parametrów nie mam, może ktoś zna ? spotkał się z takim cudem? Trzeba by jakoś wykorzystać ten głośnik :mrgreen:

Hmm... nie wiem czy to te same co kiedys na allegro byly, ale jak tak to glosniki podobno bdobre. Mialem na nich nadstawki robic...

Daj mu 80-100litrow, 2 rury fi-10cm strojenie dobierz na ucho ;) Mysle że tak w okolicy 45-50Hz mozna stroić.

Powrót