• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

spaliłem gtc11/100

Reakcji
0
Witam spalił mi sie wysoki taki jak w tytule można do niego dokupić cewke czy trzeba cały wymienic

o.k dzieki za odpowiedz ale rozebrałem głosnik sprawdziłem omomierzem i jakos mi sie niezgadzało popatrzyłem dokładnie i był urwany drucik od + przylutowałem staranie i działa . Tylko teraz zastanawiam sie czemu sie urwal ?? może ma ktos jakies propozycjie

ja juz pare razy mialem pourwane kabelki od wyprowadzen przewaznie bylo to spowodowane moja glupota (za dlugo grzalem lutownica przy podlaczaniu wysokiego ;])
pozdro

a niejest to może spowodowane tym że ciśnienie go wyrwało ?? Tak czy owak TatoTurbo chyba powoli zaczynam sięz Toba zgadzać:) Tonsil i dobre wysokie tony to jest sprzeczność logiczna :P

Powrót