Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
awx który jest ostry tak że prawie krew się z uszu leje.
nie drogie wiec mozesz sie pobawicA co byście powiedzieli na wymianę samych cewek np tych dostępnych w sklepie STX? Jak wyżej mówiłem wstawiłem tam tymczasowo cewki z tonsila gdwk 8-12/120 i całkiem przyjemnie to gra chociaż to jeszcze nie to.
A co byście powiedzieli na wymianę samych cewek np tych dostępnych w sklepie STX?
a czy przypadkiem ty nie porownujesz tego GDWK z nextonow?
A jakąś konkretnie byś proponował?
no to albo dziwna muzyke sluchales albo kolumny nie wygrzaneJakiego? Daj jakiś link bo na 99% stały tam takie kolumny http://www.stx.pl/fx-200.html
kolumny nie wygrzane
no to albo dziwna muzyke sluchales
Pokazowe? Śmiem wątpić
czyli to nie byla twoja muzyka?Muza to jakiś chilli out
czyli to nie byla twoja muzyka? w takim wypadku radzilbym sie nie wypowiadac - zobacz przypadki z audio show
Wiem że to forum STX ale nie twórzmy urban legend że stx dobry ponad wszystko (ostatnio mi sie nawet w którymś wątku przewinęło że 18AWX jest lepsza od usherów )
Moim zdaniem jest to twoja nadinterpretacja tych słów w których jest tylko subiektywne stwierdzenie że słuchaczowi bardziej spodobał się dźwięk AWX-a a nie że Usher jest od niego gorszy. Zresztą jak to się mówi jeden lubi jak mu pachnie fiołkami a drugi jak mu śmierdzi starymi skarpetamiw ostatecznym odsłuchu toważyszyła mi żona i moje usher black edition pod koniec zapytała się czemu nasze nie grają tak fajnie jak te muszę powiedzieć, że mi się też bardzo podobają nawet nie wiem czy nie bedziej niz ushery tu jest więcej powietrza, lekkości góry, wokal jest zdecydowanie lżejszy szczególnie damski idealnie słychać saksofon i gitarę akustyczną
Co dokładnie masz na myśli?w takim wypadku radzilbym sie nie wypowiadac - zobacz przypadki z audio show
Ciekawe że ty wszystko porównujesz u siebie w domu... Nawet jak bym chciał to nie zakupie kolumn, głośników i sprzętu jakiego tylko jest na rynku. Zresztą wiele osób wyrabia sobie opinie po odsłuchach np w sklepach, domach znajomych, wystawach itpNajlepszy test porównawczy jest w tedy jak masz głośniczki w domu i bezpośrednio porównujesz jeden do drugiego a nie w sporym odstępie czasowym - znasz akustykę swego pokoju i to jak gra twój sprzęt audio
Ten Tonsil nie był tak nachalny w odbiorze, nie kuł w uszy (na co jestem bardzo wyczulony). Niestety czasem sypnie piachem, pisknie itp. W awx trzeba przyznać tego nie było ale niestety kole w uszy, co dla mnie dyskwlifikuje tweeter od razuBenek. Mialem tweeter AWX, mam teraz dwa tweetery od Tonsila i lata temu sluchalem innych Tonsili. Niestety dla Tonsila AWX daje wiecej mozliwosci, to po prostu lepszy glosnik.
| Z waszych opinii da sie wywnioskować że ceramiczny STX by mi podpasował, chętnie bym go spróbował ale 400zł nie zainwestuję w ślepo... | |
Ciekawe że ty wszystko porównujesz u siebie w domu... Nawet jak bym chciał to nie zakupie kolumn, głośników i sprzętu jakiego tylko jest na rynku. Zresztą wiele osób wyrabia sobie opinie po odsłuchach np w sklepach, domach znajomych, wystawach itp
Co dokładnie masz na myśli?
jak pokryjesz koszty wysylki to moge wyslac na testy - i tak beda jeszcze pare miesiecy lezec na polce | |
jakbys bywal na audio show to bys wiedzial
Czyżby przy tych małych, kremowych szerokopasmowcach ?w tym roku staralem sie sluchac swojej plyty - i przez to zdemaskowalem jednego kolesia co suba ukryl
| Bardzo chętnie, odezwę sie do Ciebie za tydzień, dwa gdyż teraz muszę zająć się zdaniem pracy inż | |