• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Speaker Workshop oszalał na win7

• Autor wątku Autor wątku Rfck
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
1
Witajcie

Coś dopadło mojego Speaker Workshopa. Wszystko było ok do dziś.
Odpalam SW normalnie się włącza ale zawsze z ostatnim projektem który miałem zapisany i da się go normalnie przeglądać.
Przy próbie jakiegokolwiek otwarcia innego projektu .swd program się zawiesza....
Próbowałem zmieniać zgodności na win 98, xp, vistę jak również reinstal i ręczne usuwanie w reg edicie wpisów dalej nic..
Jakieś pomysły ?
System windows 7 Home Premium.

Działa w xp mode (wirtualna maszyna na xp) bez problemów. Trzeba doinstalować ze strony małego miękkiego.

Wiem, wiem ale na win7 mi działał cały czas i nagle J*b ;/ pomiary i tak robię na Pc z xpkiem ale wiekszość przeglądam na lapie i sobie odpalałem tylko do przeglądania ;(

Prawdopodobnie wyłączyłeś jakikolwiek sprzęt nagrywający, dlatego się nie uruchamia. Musisz włączyć coś.

Sam program można włączyć. Można wejść w kilka opcji natomiast po wejściu w preferences od razu się zawiesza.
Tak samo jak przy próbie otwarcia jakiegoś zapisanego projektu.

Pozostaje kupić jakiś starszy sprzęt, zainstalować XP i z bańki. Albo nauczyć się innych programów działających na 7- ce. Przerabiałem ten temat osobiście i wolałem się nauczyć.

Mam kompa z Xp do pomiarów ale stacjonarkę, na codzień używam lapa z win 7 i np przeglądam lub robie projekty w SW na lapie, teraz przestał działać w ogóle. Zainstalowałem Virtual machine z windowsem XP i problem z głowy.

Powrót