• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

sposob na kaca

wszyscy gadacie i narzekacie , poco sie PIJE ostro poto zeby;

- sie nawalic
- pożygać
- na drugi dzien mówic że już nie pijemy wcale
- żeb mieć kapcia w ryju i kaca
- żeby dopiero po 2 niach czuc sie normalnie

to są uroki picia bez tego niewarto by było spozywać alkocholu w wiekszych ilościach chyba sie zgodzicie ;)

o jasny ch**. KAC. Po co się pije? a kto to wie. ja umieram, tylko są plusy dodatnie i ujemne i mnie nigdy w życiu nie bolała głowa po piciu. Wystarczy mi huragan w żołądku.

ja mam swoje sposoby na kaca
- nie kłaść się spać po pijaku, trzeba najpierw otrzeźwieć
- polopirynka
- najlepszy do tej pory mój sposób, to wysiłek fizyczny. Jak się porządnie spocę, to kac przechodzi. Oczywiście wcześnij trzeba zrobić sobie płukanie żołądka, żeby nie rzygać w czasie jazdy na rowerze :)

Ostatnio miałem kaca jak byłem z kapelą w wawie i mieliśmy koncert po nieprzespanej nocy :) na szczęście granie na trąbce jest bardzo energochłonne, więc po pół godzinki przyszedłem do siebie.

wszyscy gadacie i narzekacie , poco sie PIJE ostro poto zeby;

- sie nawalic
- pożygać
- na drugi dzien mówic że już nie pijemy wcale
- żeb mieć kapcia w ryju i kaca
- żeby dopiero po 2 niach czuc sie normalnie

ehh... ile Ty masz lat ? sorx ale gdybym mial pic dla tych rzeczy co napisales NIGDY bym nie wzial alku do ust ...

wiesz mi - wyrosniesz z picia aby nawalic i zazygac sie

ja sie z Toba nie zgadzam :P

A ja muszę na serio pomyśleć o moim postępowaniu. Już zbyt dużo razy w przeciągu ostatniego czasu zdarzyło mi się delikatnie mówiąc - nawalic. Coś trzeba pomyśleć bo i w domu przejebane i w ogóle...

Powrót