• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spot diy-owców

• Autor wątku Autor wątku Przemek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a pomorze znowu olewaja :cry:
jakby sie zebrac przed sezonem to moze bym u kolegi zorganizowal. "domek" ok 500m^2 + motel w mielnie :razz:
tylko ze my niemamy co zaprezentowac :roll:

takero masz racje tylko duża czesci userów na naszym forum nie ma prawka samochodu etc. wydaje mi się iz większa racje bytu maja "lokalne" spoty. Zobacz np taki spot u was w Wawie, duzo ludzi może wpaść. Spot np u mnie pod wrocławiem juz kiedys rozmawiałem przykładowa ekipa (grzesio, ezo, mkul, djrobo, ja, może coolombo, przemek, langusta tez ma blisko, dwóch ziomków z audiostereo). Podobnie mozna zebrac ekipe nad bałtykiem (esh0, sdp, paweł S, uwe, i wielu innych).

Wg mnie ciezko zebrac duża ekipe np w centrum polski:)

dj_zibi napisał:
Podobnie mozna zebrac ekipe nad bałtykiem
masz racje ale jak ktos juz to wczesniej napisal to malo kiedy sie udaje. ja probowalem zorganizowac taki spot rok temu (sam koszalin) i niewyszlo tylko dlatego ze kolega ktory mial udostepnic lokal mial focha...

Pawel S troszku więcej od Siebie, zapewne większość z nas ma warunki by zrobic spota na 5-10 ludzi do tego nie trzeba wcale domu 200m kw na działce 27a (tak to ja mam :) )

a 18-letnie dzieci tez chcecie ? :P jezeli bylo by cos na pomorzu w weekend lub wakacje to z checia wsiade w autko i poslucham tych Wszaych konstrukcji :)

damiani napisał:
a 18-letnie dzieci tez chcecie
a zapytaj Tasiora o wiek :razz:
zbliza sie dluuuugi weekend wiec moze by dalo rade cos wykombiowac... tylko ze symasym jeszcze nie skonczony, horny spalone, do GDN 16/50/6 + sc10n brak zwrotnicy, 206 na peerlesach 2lata w budowie... cos mi sie to niewidzi jednak :roll:

a tam gowniarz jestem jeszcze ;) rocznikiem 17...

Ja sie raczej nie zjawie,ale mozliwe ze bym podrzucil sprzetu Przemkowi jakby jechal.

Powrót