• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Spoty CA [wawa]

Jak będzie coś w lato (wakacje) w jakas sobote albo niedziele to na 70% moge sie zjawic :))

jak w wakacje bede mial juz swoja wlasna fure to panowie szykujcie sie na spot i pomoc w montarzu:> hehe od razu mowie ze to bedzie audi a3;]

chudej, tylko położysz swoim autem kolegów na łopaty :) ja już tam swoje wiem.. :):):)
pozdr.

He,he,drag?No to pakujemy z SW tube do paska :D Trza ino chwilowo wszystkie szyby wyjąć bo i tak wylecą :P

A tak poważnie,trza by pomyślec nad jakimś ciekawym miejscem,może i ja bym zajrzał i po podglądał co nie co?Może cargo?

magik, wydaje mi sie ,ze nikogo kłaść nie będe, bo musiałbym jeszcze duuuuużo czasu i $ poświęcić ,zeby było co oglądać / słuchać :)

ja spotykam sie z chłopakiami z grono.net z forum CA(dumna nazwa jak na rady o buszmenach) raz w tygodniu , akurat umawiamy sie w kinach, na parkingach krytych, bo zima. jak jest ciepło suuuper miejscem jest carrefour na głebockiej - mają tam parking pietrowy, a górna płyta jest bez dachu, miejsce zawsze puste, nikomu nie przeszkadzamy, nawet milusinskim z MO, mimo hałasu jaki czasem tam panuje.

noo i super ...mamy kogos na forum kto nas wprowadzi :) ...raz na tydzien to w sumie czesto.

Mysle ze tak jak w NKP spotkania raz w miesiacu wystarcza zeby sie spotkac ?
a chetnie pozkaze czego slucham i na czym

nie to żeby coś, ale z Viperem mamy spoty CA conajmniej raz na tydzień :P
jutro też - pewnie zdamy fotorelacje ;]

Powrót