Panowie poszukuję sprawdzonego punktu gdzie mogę zamówić formatki cięte na cnc . Najchętniej Poznań i w promieniu do 200km
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Panowie poszukuję sprawdzonego punktu gdzie mogę zamówić formatki cięte na cnc . Najchętniej Poznań i w promieniu do 200km
Dziękuję a już myślałem że przyjdzie mi spuścić wodę w temacie . Trzy razy wycinałem na cnc płytę fornirowaną . Ostatnią zostawiłem frajerowi bo z daleka było widać że nie ogarnia sprzętu... Mam dość ludzi z olx. Mają maszyny ale nie mają mózgu.. ogólnie temat żenada i niechce pisać bo dopiero zaczynamy rok. Biorę to zadobry znak może wreszcie ktoś kumaty . Dziękuję
Trzy razy wycinałem na cnc płytę fornirowaną . Ostatnią zostawiłem frajerowi bo z daleka było widać że nie ogarnia sprzętu... Mam dość ludzi z olx. Mają maszyny ale nie mają mózgu.. ogólnie temat żenada...
U mnie w Bydzi, jak dobrze nie zapłacisz (czyt. nie zamówisz w porządnej firmie), to nawet nie dotną odpowiednio prostych formatek, a czasem to nawet oszukają i zamiast pełnowartościowego MDF-u wcisną podkład od składowania, wmawiając, że grubość 16,7mm zamiast 18mm była spowodowana tym że to był listopad... (Stolpłyt, omijać szerokim łukiem). W końcu znalazłem odpowiednią firmę, gdzie formatki były docięte wszystkie równiutko co do mm, a kanty tak ostre że szło palce poprzecinać. Cena wyższa ale jakość cięcia i samego MDF-u nie porównywalna. (Abler, polecam). | ![]() |