• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

sprężyna do feedbacku

Reakcji
0
Witam . Ostatnio pękła mi sprężyna do feedbacku w mojej kierownicy apollo.

Nie wie ktoś gdzie można takową dostać bo ja nie mam zabardzo pojęcia a google i allegro mi nie odpowiedziało;P Lub może ktos ma taką na sprzedaz albo z jakiejs starej kiery??

kayleigh napisał:
sprężyna do feedbacku
sprezyna? :???: od kiedy sa sprezyny w kierownicach ze sprzezeniem zwrotnym?
przeciez sprezyny sa w tanich kierownicach a te wyposazone w sprzezenie zwrotne sa regulowane silniczkami :P
Michał K. napisał:
kayleigh, zainwestuj w byle jaką logitecha
popieram - bawilem sie jakims tanim modelem i nawet tamten dawal niezly wycisk z sila ustawiona na maxa :twisted:

Pawel S. napisał:
popieram - bawilem sie jakims tanim modelem i nawet tamten dawal niezly wycisk z sila ustawiona na maxa

mojej niedałbyś rady :P
Pawel S. napisał:
kayleigh napisał/a
sprężyna do feedbacku
sprezyna? od kiedy sa sprezyny w kierownicach ze sprzezeniem zwrotnym?
przeciez sprezyny sa w tanich kierownicach a te wyposazone w sprzezenie zwrotne sa regulowane silniczkami

tam niema silniczków, to tylko tanie apollo, tam jest poprostu sprężyna, dzięki której kierownica zawsze sama odbija ;]

dobram wrocmy do pomocy autorowi
kayleigh, jak ta sprezyna wygladala?moze jakies foto? wtedy moznaby zaczac szukac zamiennika

Michał K., tylko teraz znajd drut o odpowiedniej sprezystosci a potem jakas maszyne do tego ;]
reczna praca ze sprezymami raczej jest niemozliwa ;]

Nie widze problemu. Sa firmy robiace sprezyny na zamowienie. Okreslasz co chesz i robia. Kosztuuje to grosze.Kolega kilka sztuk wlasnie tak robil bo potzrebowal do robota.

Postaram sie dowiedziec. Spytam kolege o te sprezyny. Prawdopodobnie gdzies w Bydgoszczy je robil.

coś podobnego widziałem chyba w szczękach hamulcowych powinna być silna :D pytanie czy ruszysz kierownice po takiej modyfikacji :twisted:

Powrót