Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale to ma byc gotowe czy chcesz cos zrobic?
Nie no nie mam możliwosci teraz za bardzo na diy, wiec coś "sklepowego".
Aaa, to nie wiem co doradzic![]()
Zdecydowanie, więcej góry i dołu. I sugerowałbym raczej postawić na ilość. IMO w takim zastosowaniu lepiej sprawdzą się strefy, nawet na tak niewielkiej powierzchni. Żeby się nie okazało, że przy barze huczy a przy stoliku pod oknem nie przebija się przez gwar i uderzenia sztućców o talerze.
Może jakieś 2 aktywne zestawy pseudo-studyjne?
Knajpa w fajnym, ciepłym i kameralnym klimacie. A może tam postawić jakieś kultowe podłogówki, niech sobie plumkają. Może to dodać jeszcze bardziej klimatu temu wnętrzu.
robilem takie naglosnienie 2x
postaw na duzo ilosc glosnikow i wzmacniacz radiowezlowy
zeby 4 glosniki naglosnily caly lokal to musi byc glosno. a jak jest glosno to zaczynasz krzyczec i sa problemy z porozumiewaniem sie
jak jest glosno ustawione to na srodku sali ledwo slyszysz a przy glosniku wysiedziec sie nie da
tak wiec idz w ilosc
szczerze mowiac na poczatek wystarczy najtanszy stx
https://stx.pl/stx-e-200-n-kolor-czarny.html
cos takiego koledze w hotelu wieszalem i gra to na tyle dobrze dolem pasma ze slychac namiastke basu ale nie buczy po lokalu i nie przeszkadza
do codziennego sluchania radia nic wiecej nie potrzeba
wzmacniacz radiowezlowy (dochdozi koszt traf na kolumny) lub lacz po 4szt w pakiety
Patrzę na te wizualizację i faktycznie nie ma gdzie tego sprzętu postawić.
Może lepiej sprawdzą się monitorki podwieszane na w rogach pomieszczenia.
tylko co wybrać z takich gotowych mało co słyszałem żeby polecić i móc spać spokojnie...
Zdecydowanie, więcej góry i dołu.