Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
włąśnie o to mi chodzilo...brzeszczot się jakoś tak wygina ze przeciecia wychodza pod kątem,
jesli te co sie kreca w kolko (mimosrodowe) do szlifowania kolumn to tylko wolnoobrotowe bo jak nie masz wprawy a podejzewam ze nie skoro sie pytasz, to dziury porobisz (na zasadzie cyklinarki), a jesli chodzi o oscylacyjne te z plyta wibrujaca - bardzo dobra rzecz dziala pod duzym obciazeniem nie grzeje sie za szybko i mozna w katach jechac, te z zakladana rolka papieru (tasmowe) sa tez do kolumn dobre tylko ich nie mozna dociskacMa może ktos szlifierke oscylacyjna i czy wykorzystuje ją do szlifowania kolumn po szpachlowaniu, jak ona sie sprawuje?? Widziałem dwie wersje takowych pierwsza na która zakłąda sie taka rolke papieru, który kreci się w kółko (jakos tak nie za czesto ja spotykam), a dróga to ze zakłąda sie kawałek papieru a sama szlifierka wykonuje jakieś dragania czy cos takiego (nie wiem dokłądnie) ale papier nie obraca sie w kółko. Która z nich jest lebsza??