Panowie wydaje mi się, że SS to po prostu dla mnie kolejny krok w niekończącej się podróży po sprzęcie audio. Jestem bardzo ciekawy tego jak grają. Gdyby ktoś w małopolsce posiadał takie połączenie, z przyjemnością go odwiedzę. Dla mnie już MDT29 z GDN 13/50/9 gra na bardzo dobrym poziomie z uniampem v2 i odtwarzaczem szajsunga hd950 (który jest wybitny w pełni tego słowa znaczeniu ). To jest brzmienie, które mi się podoba, ale wiem, że można lepiej, tylko nie wiem czy to lepiej jest warte tych pieniędzy. To prawda nie potrafię określić czy chcę "fajne brzmienie" czy szczegółowość i detaliczność, bo dla każdego oznacza to coś innego. Zanim ogarnę projektowanie zwrotnic to jeszcze troszkę czasu minie, a na swoje aktualne kolumienki wstępnie mam kupca i się po prostu zastanawiam co dalej gdyby... Nie znam głośników scan speaka, nigdy ich nie słuchałem, dlatego też nie mam możliwości zadeklarować, że chcę to i to z takiego czy innego powodu. Dodatkowo kompletnie nie rozumiem zasady działania zwrotnicy z zaphaudio. Dlaczego tak wysokie wartości ?