• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Stara bajka:)

Reakcji
0
Czesc, mam takie pytanko, moze ktos z was pamieta taka bajke ktora byla w tv jakies hmmm 10-15 lat temu. Motywem przewodnim byl tam tekst takiego potwoea. Robil on jakos tak " saaa saaaa saaaaa". czy ktos pamieta tutul? bylbym wdzieczny bo sprzeczam sei z kumplem juz od kilku dni. Pozdr.

kojarze kojarze juz wiem co to;] TROSKLIWE MISIE;] heheh ma sie pamiec nie?:> w dodatku byla tam jakas tez wredna panienka ktora tez jakies dzwieki wydawala;]

Ja tam wole "Generała Daimosa", "Kapitana Hawk-a" i "Yatta Mana" ;]
i pare innych bajek z tego okresu :)

ja kiedys duuuzo CARTON NETWORK ogladalem;)
a co do tej bajki jestem pewnien ze to troskliwe misie

kurde pamietam te czasy jak na poloni 1 leciał generał dajmos :) to była kozak bajeczka :D

ten potworek to chyba brzydal :D a ta mloda zla... to zlosnica :D - ale moge sie myslic bo tej bajki nie lubialem :D misie mnie wkurzaly za bardzo :P jak w strusiu pedziwiatrze... kojot sprytny na maxa a glupi strus zawsze wygrywal... uchodzil

Powrót