• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Stara strona

• Autor wątku Autor wątku js
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ja niepamietam bo niemoge ale stronka fajna .... :) he juiz zaczolem przegladac calutka zawartosc :) :P
pozdro

lepiej wziasc sie za nowe dzialy bo i o tej stronie bedzie sie kiedys wspominalo, jak narazie tyle apeli o nowe dzialy i nic :/

Mnie jeszcze wowczas nie bylo. Jestem z wami od poltora roku dopiero.

a ja proponuje wznowić dział konstrukcje i zrobiś poddziały:

1. Konstrukcje na STX GDN
2. Konstrukcje na Tesla ARN
3. Konstrukcje na Tonsil GDN

:D

Hehe. Pewnie że pamiętam, pamiętam nawet wcześniejszą niż tą ...z takimi fajnymi kolorkami :)

tamta strona rządziła :D

tak samo jak nastepna wersja... ma ktos moze cale forum sciagniete z strony na akustyka.tk ?

UFOK również pamientam tą wcześniejszą na czarnym tle zdaje sie z subem na JBL i tesli do kompa :)

potem igoda sub na 2x888 :)

hm:/mnie niestety jeszce niebylo bo jestem z wami od pol roku ;] ale czuje jak bym byl 2 lata:D

Alton ...heh pamiętam :) ...pamiętam jak Igod osobiście mi tłumaczył co i jak (mój pierwszy sub na STX :P) ...wtedy jeszcze szef miał czas i cierpliwość :) Pozdrowienia

Powrót