• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

StarCraft

• Autor wątku Autor wątku Maxi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Szukam chetnych do grania przez neta w gre StarCraft :)
Gra w to ktos z forumowiczow?

Ja czasem bym popykał :P.. oryginal jest wiec nawet z battle nie ma problemu. (aha dodam ze pograc lubie ale mistrzem nie jestem :)..)

n_omyzs, wyslalem Ci pw :P
Nikt wiecej w to nie gra? No az nie mozliwe... :P

Ja też jestem za NATem a np warcraft 3 na battlenet mi dobrze chodzi :]
Swoją drogą można w sieci na kopii pograć ;)

ja gram w lfs ale obecnie kierownica odlaczona (musze kupic wtyczke usb bo kabel uszkodzony) i dawno nie gralem ale chetnie bym z kims pojezdzil,wersja demo chyba ze da sie jakos na hamachi posmigac. W ktora wersje grasz?

Ja miałem oryginała SC + brood war ale CDKEY przepadł, sprawdzę to wszystko po powrocie do wrocławia, po sylwestrze, może gdzieś znajdę plytkę i mogę grać w SC :) coś tam umiem.

El_liero, sa jakies tajne triki i mozna grac bez oryginala, gramy na nieoficjalnych serwerach takze mi oryginal teraz srednio sie przydaje :)

Witam dopisze się do tematu zęby nowego nie zakładać gram w CoD 4 i 5, lista serwerów na których gram:(od razu z komendą wystarczy wkleić do konsoli ~)

CoD 4
connect 145.120.9.132:28960
connect 195.149.21.107:28960
connect 195.149.21.162:28960
connect 213.83.63.207:28960

CoD 5
connect 141.219.229.216:28960
connect 212.43.80.50:28963
connect 213.192.24.3:28961

nick taki sam jak na forum

El_liero napisał:
Ja miałem oryginała SC + brood war ale CDKEY przepadł, sprawdzę to wszystko po powrocie do wrocławia, po sylwestrze, może gdzieś znajdę plytkę i mogę grać w SC :) coś tam umiem.
Odezwij sie na pw :P
To pogramy w czworke ;)

Powrót