Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zregenerowac NIE. mozesz je zostawic i zrobic slabe estradowki (co nie znaczy ze ciche)pietro54 napisał:No spodziewałem się bardziej odpowiedzi w stylu że lepiej je sobie zostawić i zregenerować
ale na suba to on kompletnie sie nie nadajepietro54 napisał:może jakiegoś suba bym wyrzeźbił na tym...
nie. takze od ukladu magnetycznego oraz zawieszenpietro54 napisał:Ps. czy moc głośnika zależy tylko od jego cewki?
tak, ale jest to kompletnie nie oplacalne. lepiej kup sobie czesci z STXa i zrob calkowicie nowy glosnikpietro54 napisał:dąże do pytania, czy te głośniki dało by się przerobić np na 50W... ?
pietro54 napisał:Ps. czy moc głośnika zależy tylko od jego cewki?
wydaje mi się że nie, że musi być do tego odpowiedni magnes który będzie w stanie odepchnąć cewkę, dąże do pytania, czy te głośniki dało by się przerobić np na 50W... ?
djbuh napisał:Mam przed oczami te głośniki w tubach :mrgreen:. Chętnie bym je kupił i zrobił na nich jakieś ciekawe tubowe kolumny, ale aktualnie mam mase innych projektów na głowie.
To są 30-tki?
no widzisz - a wiele fanow tonsila poprostu nimi sie zachwycaPogromca mitow napisał:Testowalem te glosniki i graja po prostu fatalnie