• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Stka0029 n

Reakcji
0
Witam czy zamiast STK 0029 N mogę użyć STK 0029 , czy istnieje może zamiennik STK 0029 N , proszę o pomoc ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć tego scalaka , a potrzebuje go do Technics sa-202 ponieważ jeden mi się spalił:(

Generalnie wszystkie albo prawie wszystkie STK dostępne w tej chwili na rynku to lepsze lub gorsze podróby oryginalnych prod. SANYO. Ja ze dwa miesiące temu kupiłem 2 szt. STK0029 tutaj http://www.lewandowscy.pl/sklep/product_info.php/products_id/179321 - wymieniłem we wzmacniaczu Panasonica i działają. To hybryda o tak prostej konstrukcji, że można by go na upartego poskładać z elementów dyskretnych, albo rozebrać i naprawić :)

Kup u Lewandowskich 2szt i wymień oba w ciemno. 2x9zł nie majątek, a będziesz miał równo w obu kanałach.

Powrót