• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Stopniowanie.

Reakcji
0
Narazie doszedłem do tego że sprzęłt audio szczególnie kolumny stopniuje się o tak:

Low-End
Mid-End
Hi-End

Czy moglibyście uzupełnić to o inne kategorie i dac producentów podpadających pod te kategorie, bo jako że moim pierwszym po Informatyce i pierwszym przed diy jest polonistyka i własnie się zastanawiałem nad stopniowaniem tego, bo narazie wydaje sie regularne :D.

sorry ale hi-fi ...to teraz te normy spelnia nawet glosnik w domofonie wiec wydaje mi sie ze porownywanie go do hi-end'u to nie porozumienie ;)

u mnie w domofonie sa kijowe głośniczki, 40hz-20Khz, mój kolega to ma w domofonie scany 14-40khz to jest dopiero wypas.

to wy chyba w Afryce mieszkacie... w moim bloku są Videofony z plazmowymi wyświetlaczami, dźwiękiem w osiemnastu otaczających kanałach z certyfikatem THC :D

Powrót