• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

stx 27

fornir zamówiony, klej "moment" kupiony... powoli do przodu:)

[ Dodano: 2009-03-12, 21:04 ]
3 ścianki pokryte...

tak, wenge... myslałem że będzie brzydszy:)

[ Dodano: 2009-03-16, 18:32 ]

lakierowanie.... nie jest tak jak bym chciał:/

to że ciemne, to mi akurat pasuje:) Podobają mi się... w lakierowaniu już jest w miarę dobrze.... poprostu nierówno wychodziło... zużyłem 2 litry domalux do parkietów i jest ok.. pewnie z 6 warstw położyłem... boję się jedynie czy kolce poradzą sobie z takim ciężarem... może dać pod nie jakąś dodatkową podkładkę? Na fotkach są trochę ciemniejsze niż normalnie...

dR.LasCa napisał:
zużyłem 2 litry domalux
:lol:
jak ja kupuje 2 litry lakieru to mi na 2-3 kolumny chyba starczy :lol:
ale ja teraz lakieruje natryskiem ;)
moje kolumny waza ok 20kg i sam ich ciezar sprawia ze kolce pieknie wbijaja sie w panele podlogowe. podkladki daj koniecznie. no chyba ze masz wykladzine dywanowa

dR.LasCa, co to za paskudne bable z boku obudowy? :???:
no i uszczelnij otwory ktorymi kable ida w dol :P

bąble już zlikwidowane, ale nie było ich widać... wiadomo, że aparat trochę za bardzo pokazuje błędy:) Buda nie była umyta, więc są jakieś drobinki widoczne...Otwory są zaklejone klejem... kolumny gotowe, więc będzie temat w odpowiednim dziale

Powrót