• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

STX kontakt

Reakcji
0
Witam ostatnio zamówiłem sobie głośnik i kikla pierdół na stx.pl i nie dostałem zadnego potwierdzenia na @ napisałem do nich maila i tez nic, mam pytanie do tych którzy u nich zamawiali a jest tu takich ludzi sporo czy po zakupie w ich sklepie internetowym wysyłają jakieś potwierdzenie zamówienia na @ ??

oni zdaje sie ze wysylaja paczki tylko w srody to pierwsze
a drugie to ja zawsze dzwonie na drugi dzien albo w ten sam dzien po paru godzinach czy zamowienie doszlo i nie ma z niczym problemu

zamawiałem w niedzielę, chodzi mi oto czy oni wysyłaja jakiekolwiek potwierdzenie dotychczas w kazdym sklepie interentowym w jakim kupowałem automatycznie wysyłano potwierdzenie zamówienia,

zmeiniłem ustawienia zeby sprawdzić kiedy ktoś się zoriętuje

STX zawsze wysyła potwierdzenie, ale zauważ, że teraz mają wolne... (weekend, święta). Ponadto paczki wysyłają tylko raz w tygodniu (wyjątek to reklamacje - załatwiają odrazu).

dwa razy zamawialem z stx'a i ani razu potwierdzenie nie przyszlo, paczki wysylaja w srode i przewaznie w piatek badz sobote dochodza

teraz wyslalem maila z zapytaniem czy zrobia wersje gdn 30/300 AE, ciekawe... jutro powinni odpisac

ja jak zamawialem od nich akcesoria zawsze paczka dochodzial bez problemowo
nawet raz reklamacje tez zalatwli rewelacyjne obsluga jest na przyzwoitym problemie

Z STX jeszcze nie miałem do czynienia(firmą nie głośnikami), a co do reklamacji to raz dostałem od tesli(empire) arn226 x4 i 4x ARV zamiast 4x arn150 :) mogłem sobie zostawić ale wszystko zostało załatwione od ręki i całe koszty na nich, odesłałem im paczke za pobraniem na ich koszt i jeszcze sobie 10 zł przyciołem

Powrót