• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

sub do auta od stx

Reakcji
2
witam i na wstepie przeprosze wszystkich za to ze pytam sie o ten glosnik...
ale czytalem juz wszystko co znalazlem na temat tego stx 30-300-4-AP. A ja chcialem sobie w niedalekiej przyszlosci zrobic jakis subik i tak sobie mysle ze padnie na ten glosnik, nie bede sie pytal o obudowe ani o BR bo to sam sobie oblicze :) ale o to czy ktos mial juz doczynienia z tym glosnikiem, odsluch. Bo duzo osob teoretycznie pisalo jak by on zagral...
z gory dzieki za odpowiedz...

słuchałem , porównywałem - w cenie do 200 parudziesięciu zł nie ma lepszego głośnika do suba do wozu.
Nawet przy stosunkowo małym wzmaku gra dobrze :)
BTW czym chcesz go zasilić ?
Proponuje monacora 500w - będzie nieziemsko :D

wiec tak narazie mam kenwooda 644, wiem slaby ale puki co na moim stx 22-120 gra przyzwoicie i na 1/3 mocy :)
ale jak mi sie uda sprzedac tego kenwooda mam axtona monoblok i ten juz troche bardziej daje rady :)
PS moze chcesz kupic tego kenwooda wraz z subem:P
dzieki za odpowiedz... juz wiem co kupic :)

AP...wielu ludzi nie potrafi spożytkować tego głośnika.Każdy sie wystrasza zerkając na xmax,głupota.Na warunki samochodowe on oferuje bardzo wiele,rzecz w tym aby sie przemóc i spróbować.Gwarantuje satysfakcje.

Powrót